Cautare

2253 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (2.59 secunde)
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor informeaza contribuabilii persoane juridice romane ca au fost operate modificari prin publicarea Ordinului presedintelui ANAF nr. ... lucrarilor de constructii, montaj, activitati de supraveghere, activitati de consultata, de asistenta tehnica si a oricaror altor activitati care pot constitui sediu permanent in Romania.
Nu de putine ori, ADR a fost amenintata cu evacuarea de catre locator, iar banii veniti de la Uniunea Europeana sub forma de asistenta tehnica au picat tocmai bine pentru organism.
Legea nr. 289/2004 privind creditul de consum si Legea nr. ... Noi îi oferim asistenta gratuita daca se va adresa instantei. Oferim asistenta gratuita tuturor celor aflati în aceasta situatie", a spus Iulian Urban.
Polita este structurata pe trei sectiuni, respectiv asigurarea riscurilor de baza de avarii si furt, asigurarea de accidente si asistenta rutiera, la care pot fi adaugate optional un numar de sapte clauze suplimentare.
Celelalte axe sunt imbunatatirea infrastructurii sociale, dezvoltarea si promovarea turismului si asistenta tehnica. ... In sectorul de invatamant, PO DCA va asigura asistenta tehnica pentru autoritatile administratiei centrale si locale in vederea implementarii strategiei de descentralizare.
Companiile private din Oltenia care activeaza in industrie pot accesa credite bancare in cadrul proiectului "UE BERD Facilitate de Finantare pentru Eficienta Energetica" si primesc asistenta tehnica gratuita, plus un grant de la BERD de 15% din valoarea investitiei, dar numai dupa ce aceasta a fost finalizata.
Dupa ce se strang in asociatii, oficiul nostru are atributia de a oferi asistenta tehnica pentru intocmirea documentatiei. ... ONPTE a fost infiintat in iulie 2008 si are atributii in asigurarea de asistenta tehnica pentru intocmirea documentatiei necesare pentru obtinerea protectiei europene de calitate.
De asemenea, respectivele companii pot investi banii in eficienta energetica - asistenta tehnica gratuita, putand primi si un grant de 15% (pana la 375,000 EUR) la finalizarea investitiei.
In pofida crizei economice si financiare care isi produce deja efectele si la noi, companiile industriale din sectorul privat constantean pot imprumuta pana la 2,5 milioane euro de la una din bancile participante la program, pot investi banii in eficienta energetica - asistenta tehnica gratuita si pot primi un grant de 15% (pana la 375.
Aceasta este o societate comerciala infiintata in 1995 si are ca domeniu principal de activitate comercializarea de furaje pentru pastrav si animale, cresterea si comercializarea pastravului din unitatea proprie de productie, asistenta sanitar-veterinara, in clinica venerinara proprie, asistenta tehnica de specialitatea pentru ferme salmonicole si solutii tehnice pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea managementului afacerilor in domeniul cresterii si vanzarii salmonidelor (pastrav in special).
Falsele solutii liberale sau de dreapta agraveaza criza, conduc la slabirea statului si la incapacitatea acestuia de a-si mai proteja cetatenii si de a le furniza servicii de educatie, de sanatate, de asistenta si garantare a ordinii publice.
5 ani garantie integrala, transmisibila si fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani verificari tehnice periodice.
Venituri bugetare mici, ajutoare sociale mari Romania nu poate fi atat tara cu cele mai mici taxe si cea mai mica pondere a veniturilor bugetare in PIB din UE, cat si tara cu cea mai mare pondere a cheltuielilor cu aparatul bugetar si cu asistenta sociala din Uniunea Europeana.
UE a platit joi, 1,15 miliarde de euro Romaniei, ceea ce reprezinta a treia transa a programului de asistenta a balantei de plati acordata Romaniei in mai 2009.
Potrivit acestuia, Romania este in prezent in situatia in care trebuie sa ajusteze cheltuielile si are nevoie de asistenta internationala, dar, paradoxal, aproximativ 95% din fondurile care ar putea fi mobilizate raman neutilizate.
Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24. ... Call Center-ul va asigura asistenta permanenta pentru carduri, MyBanking, Raiffeisen Online si clientii Exclusive.
Alte 181,52 milioane lei ar urma sa fie destinate proiectelor de cultura, recreere si religie si 90 de milioane de lei pentru asistenta sociala.
Magheru, nr.32/34 si si-a deschis portile printr-un eveniment oficial de inaugurare. ... FRANCIZA CALZEDONIA Cine alege franciza Calzedonia stie ca beneficiaza de o asistenta completa din partea unui staff de profesionisti.
Intr-un mediu economic dur, aceste cifre pozitive sunt rezultatul cresterii la nivel mondial a investitiilor in productie, cercetare, dezvoltare si asistenta pentru clienti, combinate cu un portofoliu de produse ce se remarca prin inovatie continua.
Inginerii Ford vor acorda asistenta angajatilor romani pentru pregatirea productiei noului model Ford B-Max, care se va face la Craiova, si a motorului EcoBoost de 1 litru, care va intra si el in fabricatie tot anul acesta. ... Eu si colegii mei le vom acorda asistenta.
google-analytics.com